Ποιοί Είμαστε

Είπανε για εμάς

Μπράβο στα παιδιά για την παροχή μεγάλης ποικιλίας και εξαιρετικής ποιότητας των προϊόντων. Οι τιμές είναι προσιτές και αρκετά καλές μπορώ να πώ. Το μόνο σίγουρο είναι ότι απόκτησαν έναν νέο φάν πελάτη.

Πελάτης

Παρέλαβα την παραγγελία μου!! Υπέροχα τα αρώματα ευχαριστώ πολύ για τα δωράκια, πραγματικά εξαιρετική ποιότητα και ταχύτατη εξυπηρέτηση. Μπράβο σας.

Πελάτης

Παρέλαβα τα αρώματα. Ευχαριστώ πολύ!! Όλα υπέροχα. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!

Πελάτης

About us

Αρωματοπωλείον Ιωάννινα

Το Αρωματοπωλείο έχει την έδρα του στην πόλη των Ιωαννίνων και σας προσφέρει αρώματα και αιθέρια ελαία με σύνθεση αντίστοιχη των γνωστών οίκων σε μεγάλη ποικιλία που ανανεώνεται συνεχώς. Oι πρώτες ύλες των αρωμάτων προέρχονται από τη Γαλλία, γι’ αυτό και το μοναδικό χαρακτηριστικό τους είναι η μεγάλη διάρκεια και η εξαιρετική ποιότητά τους. Τα αρώματά μας κατατάσσονται στην κατηγορία PARFUM και μπορούμε να παρασκευάσουμε μαζί με το αγαπημένο άρωμά σας το αντίστοιχο αφρόλουτρο, body lotion, body scrub, body butter, καλλυντικά έλαια και aftershave! Η επιχείρησή μας έχει ακόμη τη δυνατότητα να προμηθεύσει προϊόντα με χονδρική πώληση σε άλλους επαγγελματίες.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Συνεχιστε τις αγορες σας